Werkwijze

We starten met drie sessies in 3 a 4 weken tijd. Bij het maken van de eerste afspraak, plannen we ook de 2e en 3e afspraak in.
Bij de eerste sessie vindt er een uitgebreid intake gesprek plaats. Na het gesprek beginnen we met het uitlijnen van de atlas en de wervelkolom (zie regenesis healing) Dit gebeurd bij voorkeur staand. Het uitlijnen kan één of meerdere sessies in beslag nemen, afhankelijk van de scheefstanden in de wervelkolom en de reactie van het lichaam tijdens de behandeling. Daarna wordt gekeken wat er verder nog behandeld moet worden. Dit kan op de behandeltafel.

Als reactie op de energie en de verschillende gebieden die behandeld worden kan het zijn dat het lichaam gaat bewegen, er emoties vrijkomen of fysieke sensaties optreden zoals pijn of een warm of koud gevoel. Het kan ook zijn dat je helemaal niets ervaart. Ongeacht of je iets ervaart of niet, de energie doet altijd zijn werk.

Na de eerste drie sessies evalueren we en kijken we samen naar een (eventueel) vervolgtraject. Het aantal behandelingen dat nodig is en de interval hiervan hangt af van de aard en de duur van de klacht. Houd er rekening mee dat een klacht die langer bestaat, niet in één sessie opgelost kan zijn. Gemiddeld is een reeks van 5 tot 10 behandelingen nodig, maar dit kunnen er ook meer zijn.

De energie werkt nog een aantal dagen door na de sessie. Dit kan gepaard gaan met vermoeidheid, pijn of ongemak, of juist meer energie en ontspanning. Het is onmogelijk om een teveel aan energie aan te wenden, het lichaam aanvaardt slechts de energie die nodig is om zijn eigen volmaakte balans te scheppen.

De kleding, met uitzondering van schoenen en riem, mag gewoon aanblijven tijdens de sessies.

Regenesis healing is een complementaire geneeswijze. Het is géén vervanging voor reguliere medische behandeling maar is hier wel een prima aanvulling op.

Hoewel Regenesis zeer effectief is in het bevorderen van maximale gezondheid en genezing via een alternatieve holistische behandeling, betekent dat het wellicht niet voldoende interventie biedt voor sommige gezondheid gerelateerde onderwerpen of problemen. Hoewel Regenesis een genezing kan versnellen is het nog steeds van belang nauw samen te werken met je arts om je behoefte aan medicijnen te controleren. Informatie op deze site over alternatieve geneeswijzen is niet bedoeld als en vervanging van gekwalificeerd medisch advies, diagnose of behandeling.