Over mij

Ik ben Manon Kor (5 augustus 1992) en energetisch therapeut, gevestigd in Schoorl.

Het mooiste en meest intense proces in mijn leven is herinneren wie ik zelf ben; mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Als kind pikte ik stemmingen en onuitgesproken gevoelens al op, ik kon ze alleen niet plaatsen. In mijn tienerjaren voelde ik mij vaak “anders” omdat ik snel last had van vermoeidheid en ik minder aan dacht te kunnen dan mijn leeftijdsgenoten. Ik hield toen al niet van oppervlakkige gesprekken en was serieus bezig met mijn toekomst.

In het begin van mijn 20’er jaren had ik vaak het gevoel dat het alleen maar slechter met mij ging. Hier begon mijn zoektocht naar heling al. Ik leefde mijn leven volgens wat ik dacht dat er van mij verwacht werd en ging (onbewust) steeds over mijn grenzen. Dit leidde uiteindelijk tot een scala aan psychische en fysieke klachten, met op mijn dieptepunt een depressie. Ik probeerde tientallen therapieën (zowel regulier als alternatief); geen met de diepgaande werking waar ik naar verlangde.

Totdat Regenesis healing op mijn pad kwam. De eerste keer dat ik een sessie onderging heeft diepe indruk op mij gemaakt. Ik voelde de energie stromen en de reacties van mijn lichaam waren heel intens. Hoewel mijn herstelproces heel wat maanden in beslag nam, ging ik al heel snel weer van overleven naar leven!

 

Inmiddels ben ik zover dat ik in een staat van vrijheid leef; ik ken mijn grenzen, volg mijn intuïtie en mijn welzijn heeft mijn prioriteit. Regenesis healing heeft mij terug gebracht bij mijzelf, wie ik echt ben. 

Mijn missie is een brug te slaan tussen alternatieve en reguliere gezondheidszorg. Ik wil het stigma doorbreken dat het werken met energie “zweverig” is, zodat meer mensen met deze fantastische en natuurlijke manier van genezen kennis kunnen maken en met zo min mogelijk klachten, in balans en in vrijheid kunnen leven.

Voel je welkom!

Opleidingsachtergrond:

2009-2013: HBO-Verpleegkunde
2018-heden : Gecertificeerd Regenesis® healing practitioner, in opleiding tot therapeut (Quantum Academy)