Omdat ik al 1,5 jaar last van mijn onderrug had, heb ik mij door Manon laten behandelen. Op sommige dagen wist ik niet meer hoe ik moest zitten, dus was ik op zoek naar een oplossing. Al na 2 sessies merkte ik dat de pijn niet meer dagelijks aanwezig was. In totaal heeft Manon mij 6 keer behandeld en inmiddels ben ik van de rugpijn af. Manon heeft een hele fijne persoonlijkheid waardoor je je direct op je gemak voelt bij haar. Ik kan een behandeling door Manon zeker aanraden!

Juni 2019

Sanna Hoogcarspel

Mijn ervaring met Regenesis Healing is heel prettig.

Al jaren heb ik fibromyalgie, neuropathie en chronische rugpijn, en al veel geprobeerd.  Ik ben dan ook zonder verwachtingen de behandeling ingegaan. Als eerste is Manon een hele fijne vrouw, rustig, begripvol en prettig om mee te praten. De behandelingen zijn prima te ondergaan.

Na een dag werken was mijn energie op, en moest ik weleens keuzes maken wat ik nog kon doen. Nu heb ik de hele dag genoeg energie tot het moment dat ik naar bed ga, bijzonder om mee te maken. Mijn rug is ook stukken beter en ik ervaar minder pijn door de neuropathie.

Twijfel niet en probeer het soms heb je niets te verliezen en alleen te winnen.

Oktober 2019

Hilma Koster

Een periode last gehad van een slepende knieblessure opgelopen na een valpartij. In het dagelijkse leven had ik hier geen last van echter bij een specifieke belasting op het gewricht kon er plotseling een stekende pijn inschieten. Omdat ik had verwacht dat dit vanzelf over zou gaan heb ik hier geen actie op ondernomen. Echter had ik na enkele maanden nog steeds klachten waarop ik Manon heb gevraagd of dit middels Regenesis behandeld kon worden, daar waar ik positieve verhalen hierover heb gehoord. 

Ik ben vervolgens twee keer op behandeling geweest. Naast dat deze behandelingen erg rustgevend en relaxed zijn merkte ik na een aantal dagen een verbetering. Een paar dagen na de tweede behandeling durfde ik het aan om krachttraining te doen en merkte meteen dat mijn knie weer als vanouds was. Sindsdien hebben de klachten zich niet meer voorgedaan. Ik zou iedereen met een (sport)blessure deze therapie aanraden.

April 2021

Jasper

Ik heb de laatste jaren onder hoge stress geleefd en dierbare verloren. Mijn lichaam en geest stonden onder hoge spanning. Ik heb contact met Manon gezocht en hebben een afspraak gemaakt. Ik kwam met grote stress en verdriet bij haar. Ze vertelde uitgebreid wat ze ging doen en dat vond ik fijn. Ook vroeg ze of ik wilde aangeven als ik iets voelde, want dan wist ze ook wat er met mij lichamelijk en geestelijk gebeurde tijdens de behandeling. Voordat ik bij Manon kwam had ik een heel veel spanning op mijn borst. De dagen na de eerste behandeling trok dat een beetje weg. Bij de tweede behandeling gaf ik dat aan bij Manon. In de behandeling bestede ze veel aandacht aan het borstgedeelte. Na de tweede behandeling was de spanning op mijn borst zo goed als weg. Hierna ben ik nog twee keer bij haar geweest en dat waren fijne behandelingen.

Manon luisterde goed naar wat ik vertelde en speelde daar op in tijdens haar behandelingen. Manon heeft een mooie gave dat je je direct thuis voelt bij haar. Ze heeft een rustige uitstraling en heeft een rustige manier van praten. Ze laat je in je waarde en steunt je in het gesprek.

Ik ga zeker nog een keer naar Manon en zal haar ook aanraden bij vrienden en bekenden.

April 2019

Jolanda Roza

Ik had al 2 jaar last van mijn schouder, pijn en bewegingsbeperking van mijn arm. In eerste instantie was het kalk. Na veel fysiotherapie (shockwave om kalk te verwijderen) en uiteindelijk afspraak in Bergmans kliniek bleek ik ook nog een frozen shoulder te hebben. En dat moet met rust en ontzien van de schouder overgaan, wat zeker wel een jaar tot 2 kan duren. Daarop besloot ik om me door Manon te laten behandelen. Nu 2,5 maand en 5 behandelingen verder ben ik van de pijn af en kan ik bijna alles weer doen met mijn arm en schouder. Bij Manon voel ik me ontspannen en ze straalt rust uit. Ze zegt duidelijk wat ze gaat doen en luister goed naar je. Ik ben Manon dankbaar dat ze mijn lichaam “aan het werk” heeft gezet en ik zover ben gekomen. Nogmaals thanks Manon

Juni 2021

Betty de Vroom

Oktober 2019 kreeg ik schouderklachten. Beperkte mobiliteit en met name ’s nachts veel last. Ik ging naar de fysiotherapeut voor 4 maanden. Die kreeg het iets meer los en ik kon mijn arm ’s nachts weer tijdelijk in de geliefde stand leggen. In de loop der tijd werden de klachten weer langzaam erger. Na de 2e lockdown in februari 2021 eerst een 5-tal behandelingen gehad bij een osteopaat en toen dat niet voldoende hielp naar de schouderkliniek. Daar werd in juni de diagnose ” frozen shoulder” gegeven. In de vakantie kwam via mijn dochter Manon op mijn pad. Dat ik daar niet eerder aan had gedacht; dan was er een hoop leed bespaard gebleven. Met name de slechte nachten begonnen zich te wreken. Met aandacht en liefde behandelde Manon het hele gebied.  Ze spoorde blokkades op. Deze waren zowel fysiek, maar meer mentaal zeer pijnlijk. Wat luchtte dat op om deze los te kunnen laten! Ik slaap weer prima, kan weer gewoon op deze schouder liggen en inslapen. Ik ben nog ’n beetje beperkt in mijn bewegen, maar ook dat gaat met sprongen vooruit! Ik ben Manon eeuwig dankbaar voor het weghalen van de pijn, maar vooral om samen met haar in de spiegel van mijn ziel te kijken! Hierdoor is er letterlijk en figuurlijk een hoop belast opgeruimd en kan ik weer lichter leven!!

september 2021

Bianca Boerlage

Manon is professional and makes you feel at home the first moment you step into her clinic. She takes into consideration all your physical and physiological complaints and adapts the treatment accordingly. Every session for me was like a meditation and my complaints disappeared in about 6 sessions. Totally recommended.

Maart 2019

Flavia Brana Arrondo

Regenesis therapie?…ik had er nog nooit van gehoord.

Na ruim een half jaar met nekklachten te hebben gelopen, scans, röntgenfoto en fysiotherapie te hebben gehad, was ik inmiddels de wanhoop nabij. Op aanraden van mijn dochter Sanne, contact gezocht met Manon. Ik ging naar Manon met de gedachte ”baat t niet dan schaad t niet”. Mijn eerste ervaring met Regenesis vond ik “bizar”. Er staat iemand achter je die alleen haar handen in je nek legt en er gebeurt van alles in je lijf. Maar dit resulteerde al na één keer dat ik ’s morgens niet meer met hoofdpijn wakker werd, wat een genot. Ik ben nu een aantal maanden verder en ben nog steeds bij Manon in therapie. Ik ben inmiddels voor 99% van mijn klachten af. Voor die ene procent kom ik graag bij Manon voor de Apk van mijn lijf. Manon straalt rust en vertrouwen uit, een echte professional! Het is dan ook niet gek, dat ik Manon bij iedereen zou aanraden.

 April 2020

Yvonne Bolta

Je behandelingen hebben een hele fijne en positieve werking gehad op het herstelproces van mijn gebroken sleutelbeen en mijn mentale gezondheid. Super lief dat je bij mij thuis kwam behandelen omdat ik in verband met mijn sleutelbeen niet mocht autorijden. Topper!
Het voelde alsof ik gereset werd en de dagen erna in een flow zat. Hetzelfde gevoel na bijvoorbeeld een meditatie of yoga, in het hier en nu terug in balans met nieuwe energie en meer ontspanning. Nogmaals super bedankt voor je behandelingen en lieve woorden. X

November 2019

Claudia Koster

Een tijdje terug heb ik een healing op afstand mogen ontvangen van Manon. Wat was dit een intens bijzondere ervaring. Ik mocht thuis op bed gaan liggen en alles over me heen laten komen. Ik kwam een een heel rustige, rozige staat terecht en ben zelfs in slaap gevallen.. toen Manon klaar was werd ik als vanzelf weer wakker en voelde ik me heel rustig en ..schoon? Ik kan het moeilijk verwoorden. Het was vooral heel erg fijn. De dag erna merkte ik dat oude frustratie en pijn de ruimte zocht naar buiten, doordat ik me daar bewust van werd, nam ik tijd om dat te verwerken. Toen die dag voorbij was voelde ik me rustiger dan ooit. Ik weet dat Manon enorm goedjes in haar werk en ik raad een afspraak bij haar dan ook 100% aan! Dankjewel lieve Manon

Oktober 2021

Suzanne Vliek