Omdat ik al 1,5 jaar last van mijn onderrug had, heb ik mij door Manon laten behandelen. Op sommige dagen wist ik niet meer hoe ik moest zitten, dus was ik op zoek naar een oplossing. Al na 2 sessies merkte ik dat de pijn niet meer dagelijks aanwezig was. In totaal heeft Manon mij 6 keer behandeld en inmiddels ben ik van de rugpijn af. Manon heeft een hele fijne persoonlijkheid waardoor je je direct op je gemak voelt bij haar. Ik kan een behandeling door Manon zeker aanraden!

Juni 2019

Sanna Hoogcarspel

Mijn ervaring met Regenesis Healing is heel prettig.

Al jaren heb ik fibromyalgie, neuropathie en chronische rugpijn, en al veel geprobeerd.  Ik ben dan ook zonder verwachtingen de behandeling ingegaan. Als eerste is Manon een hele fijne vrouw, rustig, begripvol en prettig om mee te praten. De behandelingen zijn prima te ondergaan.

Na een dag werken was mijn energie op, en moest ik weleens keuzes maken wat ik nog kon doen. Nu heb ik de hele dag genoeg energie tot het moment dat ik naar bed ga, bijzonder om mee te maken. Mijn rug is ook stukken beter en ik ervaar minder pijn door de neuropathie.

Twijfel niet en probeer het soms heb je niets te verliezen en alleen te winnen.

Oktober 2019

Hilma Koster

Ik heb de laatste jaren onder hoge stress geleefd en dierbare verloren. Mijn lichaam en geest stonden onder hoge spanning. Ik heb contact met Manon gezocht en hebben een afspraak gemaakt. Ik kwam met grote stress en verdriet bij haar. Ze vertelde uitgebreid wat ze ging doen en dat vond ik fijn. Ook vroeg ze of ik wilde aangeven als ik iets voelde, want dan wist ze ook wat er met mij lichamelijk en geestelijk gebeurde tijdens de behandeling. Voordat ik bij Manon kwam had ik een heel veel spanning op mijn borst. De dagen na de eerste behandeling trok dat een beetje weg. Bij de tweede behandeling gaf ik dat aan bij Manon. In de behandeling bestede ze veel aandacht aan het borstgedeelte. Na de tweede behandeling was de spanning op mijn borst zo goed als weg. Hierna ben ik nog twee keer bij haar geweest en dat waren fijne behandelingen.

Manon luisterde goed naar wat ik vertelde en speelde daar op in tijdens haar behandelingen. Manon heeft een mooie gave dat je je direct thuis voelt bij haar. Ze heeft een rustige uitstraling en heeft een rustige manier van praten. Ze laat je in je waarde en steunt je in het gesprek.

Ik ga zeker nog een keer naar Manon en zal haar ook aanraden bij vrienden en bekenden.

April 2019

Jolanda Roza

Manon is professional and makes you feel at home the first moment you step into her clinic. She takes into consideration all your physical and physiological complaints and adapts the treatment accordingly. Every session for me was like a meditation and my complaints disappeared in about 6 sessions. Totally recommended.

Maart 2019

Flavia Brana Arrondo

Je behandelingen hebben een hele fijne en positieve werking gehad op het herstelproces van mijn gebroken sleutelbeen en mijn mentale gezondheid. Super lief dat je bij mij thuis kwam behandelen omdat ik in verband met mijn sleutelbeen niet mocht autorijden. Topper!
Het voelde alsof ik gereset werd en de dagen erna in een flow zat. Hetzelfde gevoel na bijvoorbeeld een meditatie of yoga, in het hier en nu terug in balans met nieuwe energie en meer ontspanning. Nogmaals super bedankt voor je behandelingen en lieve woorden. X

November 2019

Claudia Koster